SPESIELT FOR ALLERGIKERE Vi får stadig spørsmål om allergi. For å gjøre det enklere har vi satt opp noen punkter: -Soyasausen som vi bruker inneholder hvetemel. Vennligst gi beskjed til betjeningen dersom du er glutenallergiker. -Noen av våre matretter kan inneholde spor av nøtter, fiskesaus og skalldyr. Dersom du er veldig allergisk mot dette anbefaler vi deg å spørre servitøren før du bestiller maten. -Dersom du er allergisk mot enkelte av våre matretter/ingredienser, må du forvente å velge fra en noe begrenset meny. | ||
FORRETTER | ||
1. | Tom-Yam Goong suppe med reker (medium sterk) | 95,- |
2. | Peking suppe ( sterk) | 79,- |
3. | Frityrstekt wonton med kylling | 79,- |
4. | Grillet tiger scampi i sursøt chilli saus | 89,- |
6. | Kyllingbryst på spyd teriyaki | 95,- |
7. | Vårruller med kylliing | 75,- |
8. | Vårruller med biff | 75,- |
9. | Hjemmelaget dumpling 3 stk stekte dumpling fylt med finhakket svinekjøtt og grønnsaker. | 82,- |
10. | Finger food (passer for 2 personer) Kyllingbryst på spyd teriyaki, grillet tigerscampi og vårruller med biff | 219,- |
HOVEDRETTER (Alle retter serveres med ris) | ||
Kjøttretter: | ||
20. | Biff med ferske grønnsaker i rød karri og kokosmelk saus (medium sterk) | 189,- |
21. | Biff Chopsuey | 179,- |
22. | Gong Cio Ao Jo Si (medium sterk) Sprøstekt finstrimlet oksekjøtt. Serveres med en klassisk vineddiksaus | 199,- |
23. | Sichuan biff (medium sterk) | 249,- |
24. | Stekt biff indrefilet i Teriyaki saus. Serveres med ferske grønnsaker og sesamfrø | 259,- |
25. | Mala neua (medium sterk) Okse indrefilet i strimlet med ferske grønnsaker i Mala saus. | 249,- |
30. | Kyllingfilet med ferske grønnsaker i rød karri og kokosmelk (medium sterk) | 189,- |
31. | Kylling a la thai (medium sterk) | 189,- |
32. | Kyllingfilet med ferske grønnsaker i peanott saus (medium sterk) | 189,- |
35. | Innbakt kylling med sursøt saus | 179,- |
36. | Kong-Bao-kylling serveres med ferske grønnsaker og cashewnøtter (mild sterk) | 189,- |
50. | Innbakt svinefilet med sursøt saus | 179,- |
51. | Lammefilet med grønnsaker i hvitløk og peppersmix saus (mild sterk) | 209,- |
55. | Stekt and med ferske grønnsaker i rød karri og kokkosmelk saus (medium sterk) | 219,- |
56. | Crispy duck serveres med pannekaker,agurk,purreløk og hjemmelagt hoi-Sin saus | 239,- |
57. | Frityrstekt and med Hoi-Sin saus | 219,- |
Fisk og skalldyr: | ||
60. | Phad Karri Kung Stekt kongereker med grønnsaker i gulkarri og kokosmelk saus | 209,- |
64. | Scampi a la Sichuan (medium sterk) | 209,- |
65. | Innbakt kongereker med sursøt saus | 209,- |
66. | Stekt steinbit a la sichuan (medium sterk) | 199,- |
67. | Stekt crispy hummer og kongereker, serveres med ferske grønnsaker i hvitløk og svartbønnesaus | 279,- |
68. | Mix sjørett: Kongekrabbe, kamskjell, kongereker og ferske grønnsaker med ingefærsaus | 279,- |
Diverse: | ||
70. | Phad Thai risnudler m/egg, kylling,grønnsaker,peanøtter (mild sterk) | 179,- |
71. | Stekt egg nudler med kylling eller biff serveres med sesamfrø og vårløk | 179,- |
72. | Vegetar rett, Wok av ferske grønnsaker | 169,- |
73. | Stekt ris med kylling,grønnsker,egg,sesamfrø | 169,- |
KOMBINASJONSRETTER (minimum 2 personer) | ||
A. | Forrett: Hjemmelagt vårruller med kylling
Hovedrett: Kong-bao Kylling med cashewnøtter Mix sjørett Kongekrabbe, kamskjell, scampi og ferske grønnsaker i wok saus
Dessert: Mango-Pudding med is og krem | 369,- |
B. | Forrett: Tom-Yam Gai: Suppe med scampi
Hovedrett:Innbakt svinefilet i sursøt saus Strimlet okse indrefilet i sichuan saus
Dessert:frityrstekt banan med is og krem | 369,- |
BARNE-MENY | ||
75. | Pølser med pommes frites | 85,- |
76. | Stekt kyllinglår med pommes frites
| 85,-
|
77. | Stekt eggnudler med kylling eller biff | 99,- |
78. | Stekt ris med egg kylling og grønnsaker | 99,- |
DESSERT | ||
100. | Frityrstekt banan med vanilje is og krem | 89,- |
101. | Mango pudding med vanilje is og krem | 89,- |
102. | Sjokoladefondant med vanilje is | 99,- |
103. | Sorbet is med dagens frukt | 89,- |
104. | Bananasplit med is kuler og krem | 99,- |
HenriArts Copyright © All Rights Reserved