Hovedmeny

L I L L E  T H A I

ASIAN CUISINE

HenriArts Copyright © All Rights Reserved


SPESIELT FOR ALLERGIKERE


Vi får stadig spørsmål om allergi. For å gjøre det enklere har vi satt opp noen punkter:


-Soyasausen som vi bruker inneholder hvetemel. Vennligst gi beskjed til betjeningen dersom du er glutenallergiker.

-Noen av våre matretter kan inneholde spor av nøtter, fiskesaus og skalldyr.

Dersom du er veldig allergisk mot dette anbefaler vi deg å spørre

servitøren før du bestiller maten.

-Dersom du er allergisk mot enkelte av våre matretter/ingredienser, må du forvente å velge fra en noe begrenset meny.











FORRETTER


1.

Tom-Yam Goong suppe med reker (medium sterk)

85,-

2.

Peking suppe ( sterk)


69,-

3.

Frityrstekt wonton med kylling

69,-

4.

Grillet tiger scampi i sursøt chilli saus

85,-

6.

Kyllingbryst på spyd teriyaki

85,-

7.

Vårruller med kylliing

69,-

8.

Vårruller med biff

69,-

10.

Finger food (passer for 2 personer) Kyllingbryst på spyd, grillet scampi og vårruller 

199,-





HOVEDRETTER

(Alle retter serveres med ris)


Kjøttretter:



20.

Biff med ferske grønnsaker i rød karri og kokosmelk saus (medium sterk)

169,-

21.

Biff Chopsuey

169,-

22.

Biff med ferske grønnsaker i peanøtt saus (medium sterk)

169,-

23.

Sichuan biff
(medium sterk)

239,-

24.

Stekt biff indrefilet i Teriyaki saus. Serveres med ferske grønnsaker og sesamfrø

239,-

25.

Mala neua

239,-

30.

Kyllingfilet med ferske grønnsaker i rød karri og kokosmelk (medium sterk)

169,-

31.

Kylling a la thai (medium sterk)

169,-

32.

Kyllingfilet med ferske grønnsaker i peanott saus (medium sterk)

169,-

35.

Innbakt kylling med sursøt saus

159,-

36.

Kong-Bao-kylling serveres med ferske grønnsaker og cashewnøtter (mild sterk)

159,-

50.

Innbakt svinefilet med sursøt saus

169,-

51.

Lammefilet med grønnsaker i hvitløk og peppersmix saus (mild sterk)

199,-

55.

Stekt and med ferske grønnsaker i rød karri og kokkosmelk saus (medium sterk)

209,-

56.

Crispy duck serveres med pannekaker,agurk,purreløk og hjemmelagt hoi-Sin saus

229,-

57.

Frityrstekt and med Hoi-Sin saus

209,-

fisk og skalldyr:



60.

Phad Karri Kung  stekt kongereker med grønnsaker i gul karri og kokosmelk saus

199,-

64.

Gong Bao scampi med cashewnøtter (medium sterk)

199,-

65.

Innbakt kongereker med sursøt saus

199,-

66.

Stekt steinbit a la sichuan  (medium sterk)

169,-

67.

Stekt crispy hummer og kongereker, serveres med ferske grønnsaker i hvitløk og svartbønnesaus

249,-

68.

Mix sjørett: Kongekrabbe, kamskjell, kongereker og ferske grønnsaker med ingefærsaus

249,-

Diverse:



70.

Phad Thai  risnudler m/egg, kylling,grønnsaker,peanøtter (medium sterk)

149,-

71.

Stekt egg nudler med kylling eller biff  serveres med sesamfrø og vårløk

149,-

72.

Vegetar rett, Wok av ferske grønnsaker

139,-

73.

Stekt ris med kylling,grønnsker,egg,sesamfrø

139,-


KOMBINASJONSRETTER

(minimum 2 personer)


A.

Forrett: Hjemmelagt vårruller med kylling

 

Hovedrett: Kong-bao Kylling med cashewnøtter

  Mix sjørett Kongekrabbe, kamskjell, scampi og ferske grønnsaker i wok saus

 

Dessert: Mango-Pudding med is og krem

319,-




B.

Forrett: Tom-Yam Gai: Suppe med scampi

 

Hovedrett:Innbakt svinefilet i sursøt saus

Strimlet okse indrefilet i sichuan saus

 

Dessert:frityrstekt banan med is og krem

319,-





BARNE-MENY


75.

Pølser med pommes frites

79,-

76.

Stekt kyllinglår med pommes frites

 

79,-

 

77.

Stekt eggnudler med kylling eller biff

79,-

78.

Stekt ris med egg kylling og grønnsaker

79,-


DESSERT


100.

Frityrstekt banan med vanilje is og krem

82,-

101.

Mango pudding med vanilje is og krem

82,-

102.

Sjokoladefondant med vanilje is

89,-

103.

Sorbet is med dagens frukt

82,-

104.

Bananasplit med is kuler og krem

79,-